0 продукта

Здравето от А - Я

Лист: започващи с: re

РЕФАН САПУН МЕД 90 гр.

REFAN SOAP HONEY 90 g. Натурален сапун „Мед С аромат на мед и пчелен прашец, истински балсам за всяка кожа. Обновява, омекотява и подмладява.

намерено в Продукти

/30006075/рефан-сапун-мед-90-гр-

РЕФАН САПУН АЙ ЛОВ Ю 95 гр.

REFAN SOAP I LOVE YOU 95 g. Пилинг сапун - гъба \ I Love You\ Сапун с освежаващ дъх на тубероза и мимоза. Осигурява комфорт в банята и удоволствие за вашата кожа от масажното действие на гъбата. Подходящ за ежедневна хигиена на всеки тип кожа. Произве

намерено в Продукти

/30021693/рефан-сапун-ай-лов-ю-95-гр-

РЕФАН САПУН ЛИМОН 90 гр.

REFAN SOAP LEMON 90 g. Натурален сапун „Лимон Плодов сапун с аромат и етерично масло от лимон, Идеален за мазна и проблемна кожа, със свиващ, антисептичен и пилингов ефект

намерено в Продукти

/30006074/рефан-сапун-лимон-90-гр-

РЕФАН САПУН МЛЕЧЕН ШОКОЛАД

REFAN SOAP MILK CHOCOLATE REFAN SOUP CHOCOLATE MILK

намерено в Продукти

/30006094/рефан-сапун-млечен-шоколад

РЕФАН САПУН МЕНТА 90 гр.

REFAN SOAP MINT 90 g.

намерено в Продукти

/30006070/рефан-сапун-мента-90-гр-
Страници: 79, 788 намерени      17  18  19  [20]  21  22  

Кърменето на обществени места – естествено, допустимо или неприемливо?

Майката има право да кърми детето си независимо от възрастта му когато и където пожелае, без разголването й да се отъждествява с форма на ексхибиционизъм. Собствениците на търговския комплекс следва да бъдат осъдени и да платят обезщетение.
Кърменето на обществени места не подлежи на коментар, когато майката се стреми да запази интимността на този акт встрани от чуждите погледи като наметне себе си и бебето с шал. Искът на БХК не следва да бъде удовлетворен.
Кърменето на бебето и детето извън дома е редно да се практикува в уединението на специални помещения, предназначени за хранене и преобличане. Майката основателно е била помолена да преустанови храненето на детето си, щом не желае да завоалира процеса.
Не само тютюнопушенето, но и кърменето на обществена места трябва да бъде забранено.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.